Hype Hub Logo
De meest knusse samenwerking van Stüssy & Birkenstock tot nu toe
Hype Hub

De meest knusse samenwerking van Stüssy & Birkenstock tot nu toe

Wanneer geruchten bevestigd worden, kan de uitkomst zowel positief als negatief zijn. Maar in het geval van Stüssy is het doorgaans het eerste - vooral als het gaat om iets fantastisch als een samenwerking met Birkenstock.

 

Na maanden van speculatie blijkt de hereniging van Stüssy en Birkenstock werkelijkheid te zijn, en hun nieuwste samenwerking, inclusief de gloednieuwe Solana sandaal, komt precies op tijd.

 

 

De Solana sandaal van Stüssy en Birkenstock is in wezen een nog comfortabelere versie van de Kyoto, waarbij de klassieke sandaal met één riem is voorzien van een zachte voering van omgekeerd lam voor de koudere seizoenen.

 

In tegenstelling tot de traditionele extra bandjes van de schoen, hebben de Solana Birks van Stüssy gekozen voor subtiele tinten - bone, karamel en washed green in het bijzonder - wat resulteert in een strakke en minimalistische uitstraling van de slip sandaal.

 

Het Stüssy-logo prijkt aan de zijkant van het suède bovenwerk, vergelijkbaar met de eerdere corduroy Boston klompen van het merk. Elders schitteren de kenmerkende elementen van Birkenstock, waaronder de geliefde kurken voetzool.

 

Volgens Birkenstock en Stüssy is de Solana geschikt voor zowel binnen als buiten, zoals te zien is in hun campagne waarin mensen ontspannen op het strand en bij een kampvuur. Desondanks zouden we deze schoenen persoonlijk eerder voor binnen houden.

 

Wanneer kunnen fans de Solana sandalen van Stüssy en Birkenstock bemachtigen? De nieuwste samenwerking is verkrijgbaar vanaf 24 november bij Stüssy, gevolgd door een tweede release bij Birkenstock op 27 november.

 

Birkenstock staat bekend om hun trendy, comfortabele schoenen, terwijl Stüssy zich profileert met modieuze en comfortabele kleding. Samen hebben ze bewezen dat ze even aantrekkelijk schoeisel kunnen creëren, zoals eerder te zien was met de lichtgekleurde Bostons.

Vorig
Het Allernieuwste van Nike: Ontdek de Coolste Sneaker-Samenwerking van 2023
Volgend
De Ultieme Gift Guide voor December: Verras Met Stijl en Comfort